PIZZERIA GRILLHOUSE KLUNDERT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1637 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grillhouse Klundert. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2024 om 7:02 De pasta was smaakt loos, heel jammer. De pizza was verrukkelijk
1 mei 2024 om 22:11 Kapsalon was zonder kaas. Heel erg jammer. Terwijl we juist extra kaas besteld hadden. Friet slap en vet. Helaas.
28 apr 2024 om 20:24 Eten was koud en hadden zsm als bezorgdtijd aangegeven maar duurde alsnog 1,5 uur.
20 apr 2024 om 19:54 Prima in orde en snel bezorgd, maar was best veel v 1 persoon
18 apr 2024 om 16:50 Niets gekregen
15 apr 2024 om 20:07 Prima
12 apr 2024 om 20:46 Lekker en snrl
8 apr 2024 om 18:20 The pizza itself was extemely dissapointing and the bag they gave me was almost soaking wet, a frozen pizza tastes better.
31 mrt 2024 om 17:50 Ben nu al bijna 2 uur aan het wachten maar heb nog steeds geen bestelling gehad
30 mrt 2024 om 20:55 Bestelling was niet wat we besteld hadden, na telefinisch contact kregen we te horen dat we 2 uur morsten wachten op een nieuwe bestelling of het maar moesten komen halen. Was geen ander alternatief ,zij hadden een fout gemaakt in de bestelling niet
29 mrt 2024 om 9:38 Snellere levering dan verwacht. Frietjes waren wat taai. erg grote maaltijd voor 1 persoon!