PIZZERIA GRILLHOUSE KLUNDERT

PIZZERIA GRILLHOUSE KLUNDERT pizza's, Turkse pizza's, pasta's, doner, shoarma, durum

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 812 beoordelingen
19 feb 2020 om 20:17 Het eten was goed. Echter heb ik de knoflooksaus niet gekregen terwijl ik 2 maal besteld had
19 feb 2020 om 20:12 Toppie
15 feb 2020 om 21:44 Vooral de shoarma viel tegen,
2 feb 2020 om 19:04 Bestelling optijd en met voldoende sausjes geleverd ( had een opmerking gemaakt omdat t nog wel eens vergeten word) 6 verschillende smaken kregen kon er wel op lachen ! Voldoende eten was weer lekker ...tot de volgende keer !!
31 jan 2020 om 20:16 Super lekker gegeten en snelle levering.
27 jan 2020 om 0:15 Geen frisdrank en saus bij bestelling na bellen bleek die vergeten. Komen niet aan deur afleveren omdat poort industrie terrein dicht is! Vermeldt dat dan van te voren dan bestellen we ergens anders
26 jan 2020 om 23:31 De bestelling kwam 50 minuten later dan de opgegeven tijd Ivm drukte. Ik was net aan het bellen toen de bezorger langs kwam! Hij bracht een extra pizza mee. Dat vind ik bijzonder nog geen klacht en toch iets extra’s omdat ze bijna een uur te laat waren.
26 jan 2020 om 21:04 Het eten zou 18.10 uur bezorgd worden maar was ruim 20 minuten later. Het was koud. We hebben de pizza zelfs nog even in de magnetron gedaan. Kip was wat droog en soms zelfs wat aangebrand. Ben beter gewend van jullie.
26 jan 2020 om 19:32 Zoals gevraagd, helemaal top!
20 jan 2020 om 19:51 Goede pizzas.
18 jan 2020 om 20:05 De pizza's waren helaas al afgekoeld. De pizza's waren al voorgesneden, wat super fijn is. De smaak was lekker! Bezorgtijd komt overeen met de verwachtte bezorgtijd, netjes afgeleverd. De salade was lekker, een groot portie!
17 jan 2020 om 18:00 Was perfect